Stan broj 11 - III. sprat

51,27 m2

LUKSUZ I KOMFOR
NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI

Početak gradnje 2021 god.
Useljenje: april 2023 god.

Stanovi bez posrednika, uknjiženi i sa garancijom.

Kod izrade koncepta stana zadatak nam je bio da svakom elementu pristupimo s pažnjom i promišljenošću kako bi ga učinili funkcionalnim za korištenje i svežim, novim, drugačijim za doživljaj.

  • Direktna prodaja bez provizije i posrednika
  • Idealna lokacija za sve generacije
  • U neposrednoj blizini kej, centar grada, osnovna škola, vrtići, parkovi, tereni za rekreaciju.
  • Centralno grejanje
  • Stan sa puno svetlosti
  • Lift u zgradi
  • Garažna i parking mesta
  • Kupovina stana na kredit

Za kupovinu ili bilo kakve informacije u vezi kupovine stana molimo Vas da nas kontaktirate.

+381 62 417 513

Odličan izbor
nekretnina za vas

Investitor

SMD PROJEKT doo

SMD Projekt d.o.o. je kompanija koja se bavi razvojem i investiranjem projekata u oblasti nekretnina. Radimo upravljanje postupkom odabira i pribavljanja lokacije i građevinske dozvole,  finansijsko-pravni konsalting, prodaju prostora, pravne usluge kupcima stanova uz potencijalno obezbeđenje stambenih kredita kod renomiranih banaka, kreiranje modernih arhitektonskih rešenja kada su u pitanju vizuelni koncept i optimalna iskorišćenost prostora, sve u skladu sa aktuelnim tržišnim standardima stanovanja i poslovanja.

Odgovornost sa misijom

SMD PROJEKT doo

Kompanija SMD projekt d.o.o osnovana je 2012. godine u Baču, sa vizijom da postanemo lider u investiranju u stambeno – poslovne objekte.  Prodaja stanova različitih struktura, od garsonjera, jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih, trosobnih, troiposobnih, četvorosobnih, dupleks stanova, lokala, garaža, garažnih mesta, parking mesta su motiv kompanije. Cilj kompanije je da gradi objekte na najboljim lokacijama u gradu, a da se izdvaja po kvalitetu i pristupačnosti.

Želimo da investiramo u izgradnju stanova u Novom Sadu. Stručan i ambiciozan tim profesionalaca je spreman da uz društvenu odgovornost odgovori na sve potrebe  klijenata i društva u kome živimo.

Možemo se pohvaliti da ispunjavamo sve zahteve tržišta stručnošću i kvalitetom sa kojom gradimo domove za naše klijente.

Vrhunski kvalitet gradnje
Od samog početka izgradnje nudimo mogućnost učestvovanja u različitim fazama opremanja enterijera – odabiru materijala za uređenje kupatila, vrata, podova, sanitarija…
Najkvalitetniji materijali
Kupcima koji nam poklone svoje poverenje pruža se mogućnost da učestvuju u uređenju i opremanju njihove nekretnine.
Najbolje Lokacije
Pažljivo vršimo odabir lokacija za izgradnju, tako da naši stanovi odgovaraju kako poslovnim ljudima, tako i porodicama sa decom svih uzrasta.

Lako do stana

ZAKAŽITE SASTANAK 

Za sve informacije u vezi kupovine stanova, parking mesta i lokala, kontaktirajte nas a mi ćemo se potruditi da osmislimo najbolje rešenje i ponudu za vas. Zakažite sastanak sa našim stručnim timom i uverite se u kvalitet vašeg budućeg doma.