SMD Projekt

Kontakt

REZERVIŠITE SVOJU NEKRETNINU!

Stanovi su mesto na kojem provodimo najviše i to najvažnijeg vremena i iz tog razloga značajno utiču na kvalitet našeg života. Oni su mesto stvaranja atmosfere, uspomena i načina na koji živimo.

“Svaka zgrada je, baš kao i svaki čovek, priča za sebe.”

Ukoliko ste u potrazi za idealnim domom ili ste zainteresovani za neku od usluga koje nudi SMD Projekt, kontaktirajte nas, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo na sva Vaša pitanja u najkraćem roku.

RADNO VREME: 08:00 – 18:00 h

Odličan izbor
nekretnina za vas

Investitor

SMD PROJEKT doo

SMD Projekt d.o.o. je kompanija koja se bavi razvojem i investiranjem projekata u oblasti nekretnina. Radimo upravljanje postupkom odabira i pribavljanja lokacije i građevinske dozvole,  finansijsko-pravni konsalting, prodaju prostora, pravne usluge kupcima stanova uz potencijalno obezbeđenje stambenih kredita kod renomiranih banaka, kreiranje modernih arhitektonskih rešenja kada su u pitanju vizuelni koncept i optimalna iskorišćenost prostora, sve u skladu sa aktuelnim tržišnim standardima stanovanja i poslovanja.

Odgovornost sa misijom

SMD PROJEKT doo

Kompanija SMD projekt d.o.o osnovana je 2012. godine u Baču, sa vizijom da postanemo lider u investiranju u stambeno – poslovne objekte.  Prodaja stanova različitih struktura, od garsonjera, jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih, trosobnih, troiposobnih, četvorosobnih, dupleks stanova, lokala, garaža, garažnih mesta, parking mesta su motiv kompanije. Cilj kompanije je da gradi objekte na najboljim lokacijama u gradu, a da se izdvaja po kvalitetu i pristupačnosti.

Želimo da investiramo u izgradnju stanova u Novom Sadu. Stručan i ambiciozan tim profesionalaca je spreman da uz društvenu odgovornost odgovori na sve potrebe  klijenata i društva u kome živimo.

Možemo se pohvaliti da ispunjavamo sve zahteve tržišta stručnošću i kvalitetom sa kojom gradimo domove za naše klijente.

Vrhunski kvalitet gradnje
Od samog početka izgradnje nudimo mogućnost učestvovanja u različitim fazama opremanja enterijera – odabiru materijala za uređenje kupatila, vrata, podova, sanitarija…
Najkvalitetniji materijali
Kupcima koji nam poklone svoje poverenje pruža se mogućnost da učestvuju u uređenju i opremanju njihove nekretnine.
Najbolje Lokacije
Pažljivo vršimo odabir lokacija za izgradnju, tako da naši stanovi odgovaraju kako poslovnim ljudima, tako i porodicama sa decom svih uzrasta.

Lako do stana

ZAKAŽITE SASTANAK 

Za sve informacije u vezi kupovine stanova, parking mesta i lokala, kontaktirajte nas a mi ćemo se potruditi da osmislimo najbolje rešenje i ponudu za vas. Zakažite sastanak sa našim stručnim timom i uverite se u kvalitet vašeg budućeg doma.